Feest DJ Martin

Martin Bouwmeester wordt geboren op 19 oktober 1984. Hij groeit op als boerenzoon in het buitengebied van Ruurlo en gaat naar de basisschool in het kleine buurtschap Veldhoek. Martin was al op vroege leeftijd bezig met muziek. Met een cassettebandje neemt hij nummers op van de radio. En zijn vader (voormalig etherpiraat) was geregeld wat van zijn muziekplaten kwijt omdat Martin ze in gebruik had. Op 14-jarige leeftijd begon hij met draaien in een jeugdsoos. Samen met een vriend beginen ze samen een drive-inn show en begint hij bij als radio-DJ bij Radio Ideaal.

De laatste jaren maakt Martin grote stappen in de muziek. Paddy’s Doetinchem, De Radstake, Feestival, Reurpop, De Drie Gezusters in Groningen, het paasvuur in Velswijk, PigPop en zelfs een après-skihut in Oostenrijk en Zig-Zags in Gran Canaria, ze staan allemaal op zijn lijstje. En dat lijstje breidt zich steeds verder uit. Als Feest DJ gaat Martin professioneel en enthousiast te werk. Maar één ding is zeker: hoe groot de feesten waar hij draait ook zullen worden, een nuchtere Achterhoeker zal Martin Bouwmeester altijd blijven.


Feest DJ Martin stopt…

De afgelopen 20 jaar heb ik met veel energie en enthousiasme gedraaid op vele feesten in de regio en ver daar buiten. Met trots kijk ik terug op alle mooie momenten die ik heb mogen beleven en daarvoor ben ik al mijn opdrachtgevers enorm dankbaar.

Vanwege het aangaan van een nieuwe uitdaging en veranderingen in mijn gezinssituatie, heb ik besloten om mijn DJ-carrière te beëindigen. Meer informatie vind u onder het tabblad contact…