Huur mij in voor jouw feest!

Vraag Feest DJ Martin wat hij het allerliefste doet en hij zal antwoorden: draaien! Met muziek de mensen in een tent of zaal helemaal los laten gaan, dáár leeft hij voor. En dat is ook waar hij goed in is. Of het nou een festival, een tentfeest, een bruiloft, een receptie, een bedrijfsfeestje of een privéfeestje is, Feest DJ Martin doet het allemaal. Hij is van alle markten thuis. En Martin voelt het publiek zodanig aan dat hij in staat is om met muziek van elke gelegenheid een feest te maken. Dat doet hij met allerlei soorten muziek. Het gaat van après-ski tot hardstyle. En steeds staat het publiek voorop.


Feest DJ Martin stopt…

De afgelopen 20 jaar heb ik met veel energie en enthousiasme gedraaid op vele feesten in de regio en ver daar buiten. Met trots kijk ik terug op alle mooie momenten die ik heb mogen beleven en daarvoor ben ik al mijn opdrachtgevers enorm dankbaar.

Vanwege het aangaan van een nieuwe uitdaging en veranderingen in mijn gezinssituatie, heb ik besloten om mijn DJ-carrière te beëindigen.

Maar wat betekent dit concreet:

– Per direct neem ik géén nieuwe boekingen meer aan voor privéfeesten.
– Voor openbare feesten ben ik tot en met december 2021 nog beperkt beschikbaar.
– Reeds geboekte feesten zullen nog gewoon volgens afspraak worden volbracht.

Wilt u Feest DJ Martin in 2021 nog éénmaal zien draaien op uw evenement?
Zorg dan dat u vroegtijdig informeert naar de mogelijkheden.

Bij deze wil ik iedereen die van betekenis is geweest voor mij de afgelopen 20 jaar bedanken voor de samenwerking en voor al het vertrouwen. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan verneem ik dat uiteraard graag.

 

Feestelijke groet,

Martin Bouwmeester

Contactgegevens

info@feestdjmartin.nl
(0575) 47 05 29